+0030 210-8161852 - +0030 210-2404990    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
mold-kaloupia

ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΗΤΡΩΝ

Το τμήμα marketing και βιομηχανικού σχεδίου συνεργάζεται άψογα με το έμπειρο τμήμα κατασκευής μητρών για όλες τις τεχνοτροπίες στην παραγωγή πλαστικών.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τα ακόλουθα:

 • bullet
  Πολύχρονη εμπειρία στην έρευνα και ανάπτυξη ηλεκτρονικών σχεδίων. Η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που προμηθεύτηκε CAD-CAM λογισμικό.
 • bullet
  Ενασχόληση με την τεχνολογία του 3-D printing ωστε να παρέχουμε στους πελάτες μας την τελική εικόνα του προϊόντος πριν αυτό υλοποιηθεί.
 • bullet

  Μεγάλη εξειδίκευση στην αυτόματη χάραξη μητρών, σε υψηλής ακρίβειας μηχανές CNC. Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό στη συναρμολόγηση και τον τελικό έλεγχο (fine tuning) όλων των τμημάτων που απαρτίζουν τις μήτρες.

 • bullet

  H υψηλή και διαχρονική ποιότητα στην κατασκευή των μητρών, επιτυγχάνεται με τη συνεχόμενη δοκιμή των αντοχών τους σε όλα τα τμήματα παραγωγής που διαθέτουμε όπως Extrusion blow, injection blow, injection, injection-stretch-blow (PET)