+0030 210-8161852 - +0030 210-2404990    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Mold Plast S.A.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Mold Plast είναι μια εξέχουσα κατασκευαστική εταιρία συσκευασίας από πλαστικές πρώτες ύλες που εμπλέκεται στις άκρως ανταγωνιστικές βιομηχανίες των φαρμακευτικών, καλλυντικών, χημικών, τροφίμων, ποτών, e-cig και ειδικών κατασκευών.

Ιδρυτής της εταιρίας ο κος Μιχαηλίδης Ηρακλής, 3ης γενεάς, απόγονος πρωτοπόρων και διορατικών στον τομέα της συσκευασίας, ίδρυσε την Moldplast το 1997. Παρόλο το νεαρό της ηλικίας του, κυνήγησε τις ίδιες φιλοδοξίες με ατέρμονο ενθουσιασμό. Όντας πλήρως καταρτισμένος στο σχεδιασμό και την κατασκευή μητρών, όχι μόνο ανέλαβε τη διαχείριση ποικίλων γραμμών παραγωγής αλλά επίσης έφερε πρωτοπορίες στον χώρο. Αρκετά γρήγορα η Moldplast διαδόθηκε με τη φήμη εκείνης της εταιρίας που εμπιστεύεται κανείς, για ανταγωνιστικές-καινοτόμες λύσεις στον τομέα της συσκευασίας. Έκτοτε το τμήμα πελατών μας αναπτύχθηκε εξυπηρετώντας εγχώριες και πολυεθνικές εταιρίες, αλλά και εξάγοντας σε αρκετές χώρες της Βόρειας Ευρώπης.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Ρόλος μας είναι η διασφάλιση σταθερής ποιότητας στα προϊόντα μας, μέσα από την μακροχρόνια εμπειρία μας σε συνδυασμό με ένα καθημερινό σταδιακό σύστημα ελέγχου στις γραμμές παραγωγής μας.